TOTALENTREPRENADER INOM BYGG

Vi skräddarsyr hela entreprenaden för att den skall löpa på utan oväntade avbrott

Totalentreprenad

utförs i nära samarbete med underentreprenörer inom el, VVS, målning, plattsättning av kakel och klinkers, ventilation, fönsterarbeten, plåtarbeten, mark- och grävarbeten med flera.

Byggritningar

kan vi hjälpa er med. Allt för att ni som uppdragsgivare ska känna att projektet kan utföras och färdigställas på rätt sätt, i rätt tid med rätt resultat – första gången!

w

VÄGLEDNING & RÅDGIVNING

ingår självklart i vår service. Löpander ger vi rekommendationer och råd för att slutresultatet skall bli så bra som möjligt.

Totalentreprenad inom bygg

På Dala Snickarservice AB i Leksand jobbar vi med det traditionella hantverket och den senaste tekniken. Vi har ett genuint intresse för varje enskild kunds behov, idéer, önskemål och vision och tillsammans förvandlar vi en dröm till verklighet!

Däri ligger den stora yrkesglädjen för oss.

Vi är väletablerade med både bred branscherfarenhet och spetskompetens i vårt skickliga team av dedikerade snickare och byggmästare.

ANLITA OSS FOR TOTALENTREPRENAD

Så fungerar det med totalentreprenad
I denna sektion lär du dig vad begreppet totalentreprenad dels innebär, men även vilka för- och nackdelar som finns när du använder helentreprenad. 

Totalentreprenad är en entreprenadform där entreprenören sköter såväl projektering som utförande. Du som beställare ansvarar i detta fall inte för hur saker och ting ska planeras och fungera på ett visst sätt, för allt ansvar för renoveringens utförande och planläggning ligger alltså på entreprenören.

Vilka fördelar finns det med totalentreprenad?
Fördelarna överväger nackdelarna när det kommer till totalentreprenad. Om du väljer en totalentreprenad slipper du tänka på saker såsom administration av bygghandlingar, inköp av byggmaterial och ansvar för exempelvis arbetsmiljö och arbetssäkerhet.

Du får Bättre koll på kostnaden och undviker risker
När du väljer att skaffa totalentreprenad har du även ryggen fri efter att arbetet är utfört såsom om problem skulle uppstå vid eldragning. Om vi leker med tanken och säger att eldragningen inte var perfekt utförd slipper du alltså att leta reda på elektrikerna, utan kan i stället ringa projektören som i sin tur reder ut problemet med elektrikern.

Andra viktiga fördelar vid en totalentreprenad inkluderar att du får en uppskattad kostnadsbild.

Några av våra tjänster:

Från grund till tak

Nybyggnationer

Gårdar & fastigheter

Specialprojekt

Tillbyggnationer

Totalentreprenad

Kulturbyggnader

Inomhus och utomhus

Byggreparationer

Grävarbeten och schaktning

Byggrenoveringar

Markarbeten

Specialsnickerier

Inredningssnickerier

Offentliga miljöer