Köksrenovering

Renovering av kök i Leksand, Rättvik och Tällberg med omnejd

Totalentreprenad inom Köksrenovering

utförs i nära samarbete med underentreprenörer inom el, VVS, målning, plattsättning av kakel och klinkers, ventilation, fönsterarbeten, plåtarbeten med flera.

Rita och planera kök

kan vi hjälpa er med. Allt för att ni som kund ska känna att projektet blir som ni tänkt er och att vi med vår erfarenhet kan hjälpa er mer tips och råd för att ert kök skall bli den dröm ni längtat efter.

Skräddarsytt & måttanpassat

är vår specialité. Kanske ett vinrum eller en infälld bokhylla eller andra tankar och idéer? Vi levererar det ni önskar!

Köksrenovering

På Dala Snickarservice AB i Leksand jobbar vi med det traditionella hantverket och den senaste tekniken. Vi har ett genuint intresse för varje enskild kunds behov, idéer, önskemål och vision och tillsammans förvandlar vi en dröm till verklighet!

Däri ligger den stora yrkesglädjen för oss.

Vi är väletablerade med både bred branscherfarenhet och spetskompetens i vårt skickliga team av dedikerade snickare och byggmästare.

KÖKSRENOVERING I HEMMET

Att renovera sitt kök är ett bra sätt för att både höja värdet på huset och samtidigt se till att du får en mer trivsam köksmiljö. I denna artikel lär vi dig det viktigaste inom köksrenovering på ett snabbt sätt.

I denna information lär du dig bland annat vikten av att välja rätt bänkskiva, kakel och kökslådor samtidigt som vi ger dig mer generella tips.

4 viktiga designval vid köksrenovering

Välj rätt köksluckor Köksluckorna är de komponenter som syns tydligast vid en köksrenovering. Om du exempelvis byter från vita till mer mörka köksluckor kommer hela köket få ett nytt utseende, så det är viktigt att du väljer köksluckor med omsorg.

Välj rätt bänkskiva En bänkskiva av bra kvalitet är det du ska satsa på. Då får du en såväl snygg som hållbar bänkskiva. Bänkskivor som snabbt blir repiga ger ett dåligt intryck, och är särskilt retsamt då det är omständligt att byta bänkskiva när det nya köket redan är monterat.

Värt att veta är även att du ska se till att den nya bänkskivan har rätt höjd. Detta då bänkskivor från förr sitter för lågt i dagens mått mätt.

Välj rätt handtag Av förklarliga skäl kompletterar handtagen köksluckorna, så det är viktigt att de båda komponenterna matchar varandra. Du ska även tänka på att handtagen ska passa borrhålen om du återanvänder de gamla luckorna vid renoveringen.

Välj rätt kakel Kakel som ser bra ut gör en stor skillnad, så det är många som väljer att täcka minst en hel vägg med kakel vid sin köksrenovering. Förutom att kakel är snyggt ger kakel även en mer personlig känsla i köket.

 

Några av våra tjänster:

Från grund till tak

Nybyggnationer

Gårdar & fastigheter

Specialprojekt

Tillbyggnationer

Totalentreprenad

Kulturbyggnader

Inomhus och utomhus

Byggreparationer

Grävarbeten och schaktning

Byggrenoveringar

Markarbeten

Specialsnickerier

Inredningssnickerier

Offentliga miljöer